DJAMILA
 
Djamila on yksi Euroopan kysytyimmistä opettajista ja tanssijoista. Hänen opetustyylinsä on tarkka ja selkeä ja hän on mestari purkamaan tanssin selkeiksi osiksi ja tekemään luovia koreografioita.
Yli kymmenen vuoden ajan Djamila on omistautunut itämaiselle tanssille. Hänen tanssiuraansa sekä taitoaan ja musiikin tuntemustaan ovat kehittäneet lukemattomat kansainvälisesti tunnetut tanssin opettajat. Tuloksena on teknisesti täydellinen ja ilmaisuvoimainen tanssi. Djamilalle tyypillistä on naisellinen, elegantti, vahva ja dynaaminen tanssityyli.
Djamila asuu ja opettaa täysipäiväisesti Saksan Frankfurtissa mutta on kiertänyt myös laajalti tanssimaailmaa aina Japania ja USA:ta myöten sekä esiintynyt maineekkaassa Bellydance Superstars showssa.       
Djamilan haastattelu
 
KURSSIT:
Itämainen Happy Birthday esitys (nro: 10) taso 1
Syntymäpäiväjuhlien ehdoton kohokohta: tanssi päivänsankarille arabialaisen "Happy Birthdayn" tahtiin. Kurssilla annetaan myös ideoita esityksen suunnittelemiseen. Tällä esityksellä olet yleisön suosikki!

UUTTA SUOMESSA! ESTODA-system (nro: 20) taso 2
El Ghazalin kehittämä itämaisen tanssin opettamissysteemi. Kuuden yksinkertaisen perusliikkeen avulla voidaan analysoida ja selittää kaikki vaikeimmatkin  tanssiliikkeet. Tekniikka nopeuttaa ja selkeyttää oppimista ja opettamista.  Sopii myös opettajille, jotka etsivät loogista opetusmenetelmää.

Erotic, Sensual, Sexy (nro: 30) taso 2
Kuuma ja herkkä aihe: aistillisia liikkeitä ja seksikkäitä asentoja. Opi tietämään ja arvostamaan niiden teho ja niiden rajoitteet: harkittu katseiden, eleiden ja asentojen yhdistelmä - hienovaraista, mutta samalla kiehtovaa.
 
Perusvärinät  (nro: 40) taso 2
Mikä ero on polvi- ja lantiovärinällä, entäpä olka- ja rintavärinällä? Opi selkeä tekniikka, erot ja yhtäläisyydet, isolaatiot ja  harjoitusvinkkejä.
Sulokkaat kädet (nro: 50) taso 1
Elegantit käsiliikkeet kehystävät tanssiamme, korostavat liikkeitä ja luovat toivotun tunnelman. Tämä on vaivatonta, kun osaat oikean tekniikan. Opi liikuttamaan käsiäsi sulavasti, elegantisti, keveästi ja kauniisti.

www.djamila.de

www.naheda.de

NAHEDA
 
        Syntyjään turkkilainen Nahdea on opiskellut itämaista tanssia laaja-alaisesti. Turkkilaisten tyylien lisäksi hän taitaa myös egyptilaisen tyylin ja kansantanssit.  Hän on esiintynyt näissä kummassakin maassa ja lisäksi voittanut vauhdikkaalla ohjelmistollaan tanssikilpailuita sekä USAssa että Euroopassa. Hänet on voittanut mm. Orienta-messuilla "Vuoden 2005 Tanssija" -arvonimen ja maailman suurimmalla itämaisen tanssin "Rakkash"-festivaalilla hänen esitykselleen taputettiin seisten, koko tapahtuman historiassa ainutkertainen suosionosoitus!
        Yhteistyö Momo Kadusin kanssa on luonut hänen tyylinsä. Hänen opetustyylinsä on positiivinen ja miellyttävä, taiteellinen näkökulma ja inhimillisyys huomioiden.
        Nahdea on erikoistunut eri välineitten käyttöön tanssissa: miekat, keppi, huivi, sormisymbaalit… Tervetuloa tutustumaan suomalaisille uuteen opettajaan, joka valittiin arvovaltaisen "Bastet"-lehden lukijaäänestyksessä voittajaksi, kun kysyttiin näiltä tanssin ammattilaisilta ja harrastajilta "Kuka tanssija on viimeisen viiden vuoden aikana vaikuttanut eniten opetuksellaan ja esityksillään tyylisi kehittymiseen!"

Keppitanssi koreografia (Nro: 12) taso 2
Voimakas ja naisellinen pieni koreografia. Tanssikeppi mukaan!

Dance like Shakira - Tanssi kuin pop-tähti Shakira (Nro 22) taso 2
Moderni pop-oriental tyyli.

Sormisymbaalit (Nro: 32) taso 1
Opi eri askelsarjoja ja niihin sopivia helppoja zillikuvioita, jotka luvat vauhtia ja keveyttä tanssiisi. Zillit eli sormisymbaalit mukaan.

www.maral-online.de

MARAL
 
Maral on Damaskoksessa syntynyt armeniatar, jolla on tiiviit siteet Syyriaan, missä hän opiskeli kansantansseja ja rytmejä valtiollisessa musiikki- ja tanssikoulussa sekä esiintyi tunnetussa Sannubya-kansantanssiryhmässä vuosina 1976-1982.   
            Maralin kansantanssivalikoima laajeni entisestään hänen avioiduttuaan saksalaismiehen kanssa, jonka ammatin takia he muuttivat Kuwaitiin. Saksaan palaamisen jälkeen Maral alkoi vuonna 1988 opettaa itämaista tanssia ja kansanperinnettä.
            Maralille tyypilistä on persoonallinen tanssityyli, mikä on yhdistelmä eleganssia, temperamenttia, huumoria ja improvisointia. Myös opettajana Maral on pidetty ja kysytty ja perehtyneisyys arabian kieleen ja arabimaiden kulttuureihin ja musiikkiin tekee hänestä ainutlaatuisen opettajan.
 
Tanssimisen ja opettamisen lisäksi Maral on tuottanut kaksi musiikki-CD:tä sekä suunnittelee tanssipukuja ja huiveja merkin Creation Maral alla.

Pop Balady (Nro: 9) taso 2
Laulettuun kappaleeseen mutkaton ja kaunis tanssi. Sopii sekä soolo- että ryhmätanssiksi.

Balady tekniikkaa (Nro:11) taso 2
Perustekniikka ja asennetta naiselliseen, sensuelliin ja eleganttiin balady tyyliin, joka on arabimaissa itämaisen tanssin suosituin tyyli. Hyvä myös tanssiopettajille, jotka haluavat välittää oppilailleen tämän tyylin erikoispiirteitä.

Gypsy Fantasy (Nro 51) taso 2
Temperamenttinen koreografia unkarilaiseen Brahmsin musiikkiin (ihana hidas alkusoitto), jossa yhdistetty itämaista ja romaanitanssia.

Tervetuloa Naantaliin 19.-21.1.2007! | Ohjelma | Kurssit ja suomalaiset opettajat | Ulkomaiset opettajat | Majoitus | Ilmoittautuminen | t-paita